Ting å gjøre i Sandefjord

Dersom du vil oppleve mer av Sandefjord når du er gjest på Strand, så finnes det mange muligheter i denne flotte Vestfoldbyen. 

Hvalfangstmuseet i Sandefjord er perfekt for å bli kjent med historien til byen. 

 

Her går det an å få guidet tur, eller bare gå å kikke på egen hånd. 

 

 

Det er mange flotte turområder i nærheten av Strand. Noen kan man nå til fots –  andre må man ha bil for å komme til. 

Utforskingen av nærområdene våre er en glede med mange muligheter for flotte opplevelser. Fra Strand kan du enkelt komme deg til Gamlefjell, et nærliggende turmål som bare er en kort 10-15 minutters spasertur gjennom skogen unna. På toppen av Gamlefjell kan du nyte en fantastisk utsikt både mot øst og vest, og underveis kan du til og med lage morsomme aktiviteter som sporlek eller konkurranser langs stien.

Hvis du ønsker å utforske videre og har bil tilgjengelig, tar det bare 4 minutter sørover på Østerøya for å komme til et fantastisk turområde. Flautangen frister med vakre svaberg, idylliske strender og flotte turmuligheter, alt tilgjengelig etter en kort spasertur. Og hvis du kjører ytterligere 2 minutter til Tallakshavn-parkeringsplassen, kan du vandre sørover mot Østerøyas sørspiss. Underveis passerer du flere flotte strender som Truberstranda, Strandvika og muligens Ertsvika.

Et kjent landemerke i området er det gamle sjømerket Tønsberg Tønne, som er en flott destinasjon, uansett om solen skinner eller stormen raser – det tar omtrent 30 minutter å gå dit. 


Fra Strand kan man også følge kyststien som snor seg sørover Østerøya. Kyststien egner seg godt for spaserturer eller joggeturer. Stien er i hovedsak merket greit, men vi jobber for å tydeliggjøre den ytterligere, slik at det er enkelt å finne frem. 

Adresse: 

Østerøyveien 233

3237 Sandefjord

 

Resepsjon og kontor:

Tlf +47 404 97 514

post@strand-sandefjord.no

Strand Leirsted eies og driftes av Normisjon region Vestfold/Buskerud