Strand Sandefjord - for dine arrangement

Velkommen til idylliske Strand i Sandefjord!

Opplev en minnerik leir på Strand

 

Send oss en forespørsel, og vi vil raskt kunne bekrefte tilgjengeligheten på dine ønskede datoer. Vår døgnpris per person er uten skjulte kostnader.

 

Hos oss betaler du i etterkant av oppholdet, basert på det faktiske antallet personer som er angitt to dager før ankomst.

 

Ønsker du å justere døgnprisen, gir vi deg muligheten til å finne skreddersydde løsninger. Enten det er å smøre matpakker, grille medbrakt mat eller utforske kreative alternativer – vi er her for å imøtekomme dine ønsker og behov.

Ta del i den sjarmerende atmosfæren på Strand i vakre Sandefjord. Enten du tilhører en lokal menighet eller kommer langveisfra, gir Strand den ideelle settingen for dere leir.

 

Tidspunktet er ikke begrenset til vår, sommer eller høst – selv vinteren byr på en fantastisk opplevelse fylt med spennende aktiviteter.

 

Her på Strand blir du møtt av moderne overnattingsfasiliteter og herlige fellesområder. Uansett om dere er en gruppe på 40 eller 150 personer, har vi plass til dere. Vi sørger for frokost, lunsj, middag og kveldsmat, og våre priser inkluderer alle disse måltidene.

Andre arrangement

Her på Strand er vi godt vant med å ta imot voksengrupper også. 

Her kan du ha alt fra meninghetsweekend, årsmøtehelg, kurshelg, kvinneweekend eller andre typer arrangementer. 

Hos oss er det plass til mange!

Vi har 20 moderne rom med bad på rommet og store, flotte fellesarealer. Når våre hytter er ferdig renovert har vi ytterligere 15 rom med bad. Vi tar imot grupper på mellom 30-120 personer, og hos oss er alt inkludert i prisen. 

Du får servert tre måltider om dagen, frokost, lunsj og middag med dessert. Ønskes det mat mellom måltider utenom disse, så kan vi servere frukt, kake eller annet snack 2 ganger daglig. Kaffe og te er tilgjengelig hele tiden. 

  • Strand har store nyoppussede lokaler med god plass. 
  • Flotte, sjønære omgivelser 
  • God mat 
  • Er et flott turmål på dagtid

Adresse: 

Østerøyveien 233

3237 Sandefjord

 

Resepsjon og kontor:

Tlf +47 404 97 514

post@strand-sandefjord.no

Strand Leirsted eies og driftes av Normisjon region Vestfold/Buskerud