Strand Sandefjord - med plass til mange

Slide
Slide
Slide
Slide

Våre lokaler passer til mange ulike arrangement: 

 

  • Bryllup
  • Pensjonist treff
  • Familetreff med storfamilien
  • Store selskaper
  • Minnesamvær 

 

 

Velkommen til idylliske Strand i Sandefjord!

Vi forstår viktigheten av å skape minnerike opplevelser for deg og din familie. Vårt hovedfokus er på deg og din familie.

 

Vi har skapt et uteområde som er trygt og tilpasset både voksne og små barn. Vår lekeplass er designet med tanke på glede og sikkerhet for barna.

 

I tillegg har vi mange stille og rolige områder hvor du kan sette deg ned og nyte øyeblikkene i stillhet, dersom du har behov for det.

Strand er det perfekte sted for familieleir.

 

For å gjøre oppholdet ditt så enkelt som mulig, serverer vi deilig frokost, lunsj, middag og kveldsmat, og det er «alt inkludert» i våre priser.

 

Alt du trenger å gjøre er å sende oss en forespørsel, så vil vi raskt bekrefte tilgjengeligheten for dine ønskede datoer. Vi gir deg også fullstendig informasjon om døgnprisen per person uten skjulte kostnader.

 

For din bekvemmelighet fakturerer vi deg etter oppholdet, basert på antall gjester som er bekreftet to dager før ankomst. Vi forstår at budsjettet kan variere, så vi tilbyr fleksible løsninger som kan redusere døgnprisen, for eksempel ved å lage matpakker, grille med medbrakt mat eller utforske andre kreative alternativer. 

 

Strand ønsker alltid å være fleksible og imøtekomme dine ønsker og behov, fordi din tilfredshet er det viktigste for oss.

Strand tilbyr moderne overnattingsfasiliteter og herlige fellesområder som er skapt med tanke på ditt velvære.

Vi ønsker grupper fra 30 til 150 personer velkommen.

Selskapslokaler med nydelig utsikt

Strand er dedikert til å gjøre dine spesielle øyeblikk minneverdige.

 

Vi tilbyr flotte rom og fasiliteter som er skapt for å imøtekomme større selskaper, inkludert bryllup, minnesamvær og jubileumsfeiringer.

 

Våre lokaler er romslige og komfortable, både innendørs og utendørs.

I vår store møtesal/konferansesal kan vi enkelt imøtekomme opptil 140 gjester ved fire lange bord, mens vår koselige spisesal er perfekt for mindre samlinger.

 

Vårt kjøkken er allsidig og kan tilpasse seg dine behov, enten du ønsker enkle retter, en flott 3-retters middag eller en utsøkt tapasmeny.

Strand er et alkoholfritt sted, dette gjelder også ved selskapsarrangement.

Vi ønsker å invitere deg til å utforske våre lokaler personlig, slik at du kan se hvordan vi kan gjøre ditt arrangement til en uforglemmelig opplevelse.

Ta kontakt med oss for en avtale, og la oss sammen skape minner for livet.

Velkommen til idylliske Strand i Sandefjord!

Adresse: 

Østerøyveien 233

3237 Sandefjord

 

Resepsjon og kontor:

Tlf +47 404 97 514

post@strand-sandefjord.no

Strand Leirsted eies og driftes av Normisjon region Vestfold/Buskerud