Aktiviteter på Strand Leir

Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Bare et steinkast unna sjøen gir Mefjorden og eiendommen deg en hel verden av aktiviteter. 

Tenk deg en forfriskende morgenbad før frokost, en eventyrlig kanotur med venner eller familie, eller endelig oppfylle drømmen om å mestre SUP-padling.

Og det er ikke alt! Strand har en sandvolleyballbane, en grønn fotballbane og en splitter ny lekeplass oppgradert i 2020. 

Her får du alt du trenger for en studietid fylt med moro og minnerike opplevelser.

Fotballbanen

 

Fotballbanen ligger rett i nærheten av volleyballbanen og hyttene. Her kan dere briljere på banen eller heie på kompisene som scorer mål. 

Kano og SUP

Utforsk kanopadling hos Strand med våre komfortable 3-personers kanoer, inkludert årer og redningsvester, og nyt den gledefylte opplevelsen for både barn og voksne.

 

Som vår gjest får du gratis tilgang til kanoene, slik at du kan oppdage Mefjordens skjønnhet enten du velger å utforske fjordens indre eller padle mellom holmer og skjær.

 

Med 4 SUP-brett tilgjengelig er alt lagt til rette for flotte sjøturer, slik at du kan skape uforglemmelige minner på vannet under ditt opphold.

Volleyballbane

Volleyballbanen på Strand har en fantastisk utsikt!

 

Og byr på mye gøy for både store og små.

Klatrevegg

Strand fikk egen klatrevegg i 2022.

 

Veggen er 5 meter høy og man kan klatre på to tau samtidig. Veggen har toppsikring.

 

For å bruke veggen MÅ man stille med instruktør som sikrer hvert barn. Instruktør må ha brattkortkurs eller toppsikringskurs.

 

Vi har seler, tau og annet sikkerhetsutstyr.  Veggen passer for barn i 1.-7. trinn.

 

For større barn anbefales klatreveggen i Ormestadvika (10 min fra Strand med bil). 

Aktiviteter i nærområdet

Strand har et samarbeid med Noatun Eventpark. Her finnes det paintball arena og andre teamaktiviteter som er gøy for både store og små. 

Det er kort avstand mellom Strand og Noatun, så det er enkelt å ta seg dit.

 

Det er mange flotte turområder i nærheten av leiren. Noen kan man nå til fots –  andre må man ha bil for å komme til. 

 

Utforskingen av nærområdene våre er en glede med mange muligheter for flotte opplevelser. Fra Strand kan du enkelt komme deg til Gamlefell, et nærliggende turmål som bare er en kort 10-15 minutters spasertur gjennom skogen unna. På toppen av Gamlefell kan du nyte en fantastisk utsikt både mot øst og vest, og underveis kan du til og med lage morsomme aktiviteter som sporlek eller konkurranser langs stien.

 

Hvis du ønsker å utforske videre og har bil tilgjengelig, tar det bare 4 minutter sørover på Østerøya for å komme til noen fantastiske turmål. Flautangen frister med vakre svaberg, idylliske strender og flotte turmuligheter, alt tilgjengelig etter en kort spasertur. Og hvis du kjører ytterligere 2 minutter til Tallakshavn-parkeringsplassen, kan du vandre sørover mot Østerøyas sørspiss. Underveis passerer du flere flotte strender som Truberstranda, Strandvika og muligens Ertsvika.

 

Et kjent landemerke i området er det gamle sjømerket Tønsberg Tønne, som er en flott destinasjon, uansett om solen skinner eller stormen raser – det tar omtrent 30 minutter å gå dit

I gåavstand fra Strand finner du Skjellvika badestrand. 

Dette er en flott strand for folk i alle aldre. Det er langgrunt her, noe som gjør den perfekt for barnefamilier. 

 

Det finnes også en kiosk og toaletter her, så her er det flott å være hele dagen.  

Adresse: 

Østerøyveien 233

3237 Sandefjord

 

Resepsjon og kontor:

Tlf +47 404 97 514

post@strand-sandefjord.no

Strand Leirsted eies og driftes av Normisjon region Vestfold/Buskerud